Empresa

Qui som
Professionalitat, responsabilitat i compromís

Llauneria, serralleria, grues i transports

Comptem amb un ampli ventall d’equips per poder dur a terme qualsevol projecte amb professionalitat

Eudald Viñas, S.L. es va fundar el 1987 com a empresa de llauneria. Amb el pas del temps es va anar adaptant a les demandes de mercat per tal d’oferir un ampli ventall de solucions als clients. Va ser així com es va anar introduint mica en mica en el món de la serralleria i els transports. La inversió de producte i d’expansió a nous mercats, així com el procés d’adaptació, van ser peces clau per tal d’esdevenir una companyia de confiança capaç d’afrontar tot tipus de projectes en aquests sectors.

Realitzem des de petites reparacions i transports rutinaris fins a instal·lacions rellevants i transports especials. Actualment es considera una empresa que opera tant en el sector de la construcció com a nivell industrial oferint els seus productes i serveis a particulars, empreses i organismes oficials.

Missió

Eudald Viñas, S.L. treballa per donar resposta a les necessitats de clients particulars, empreses i organismes oficials oferint un ampli ventall de serveis de llauneria, serralleria i transports i grues, des de petites reparacions fins a grans projectes a mida, sempre buscant la màxima qualitat. A partir de la combinació de diversos factors, l’experiència en el sector i el know how empresarial es brinda un servei complet i personalitzat per a la satisfacció del client.

Visió

Eudald Viñas, S.L. aspira a ser un referent en la prestació de serveis, apostant per la innovació, la qualitat i el medi ambient en pro del futur de tots. Volem ser reconeguts com una empresa responsable i compromesa amb els seus projectes, enfocada a la realitat dels clients, adaptant el servei a les seves necessitats i promovent el desenvolupament constant dels nostres treballadors per una major productivitat. El nostre objectiu és ser escollit pel consumidor gràcies a les nostres relacions duradores i estables amb els clients, empleats i proveïdors.

Valors Corporatius

  • Més de 30 anys d’experiència en el sector
  • Professionalitat en la feina
  • Creixement continu i sostenible per millorar la qualitat del servei
  • Treball en equip i cooperació amb altres empreses
  • Responsabilitat i compromís amb els projectes
  • Responsabilitat social i compromís mediambiental

Especialistes en llauneria, serralleria, grues i transport

Oferim petites reparacions, transports rutinaris, instal·lacions rellevants i transports especials a particulars, empreses i organismes oficials.

Skip to content